Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Gremium MC Macedonia ве поканува на забава во нивниот клубхаус на 24.03.2018 (сабота) да ја отвориме новата сезона заедно. Забавата е од отворен тип, поканети се сите пријателски клубови и пријатели. Настанот започнува во 21.00 часот, а домаќините ветуваат добра дружба и одлична забава

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter