МКД СтритФајтерз ќе прослават 10 години од формирањето со забава која ќе се одджи во клаб хаусот на Потфат на Водно. Повеќе информации следуваат наскоро.

 • 19 Мај 2018 - 19 Мај 2018
 • Potfat MC Clubhouse
 • Водно, Скопје
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Мото клубот Носачи на Крстот од Велес по деветти пат го организираат својот мото собир.

 • 02 Јуни 2018 - 02 Јуни 2018
 • Теово
 • Велес
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Повеќе информации наскоро.

 • 08 Јуни 2018 - 10 Јуни 2018
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Повеќе информации наскоро.

 • 15 Јуни 2018 - 17 Јуни 2018
 • Наскоро
 • Кавадарци
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

POTFAT MC: Hill Party 2018

 • 22 Јуни 2018 - 23 Јуни 2018
 • Club house
 • Скопје, Водно
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

27/28/29 ЈУЛИ 2018, мото дом ЏИНКА, планина Плачковица, дружба, забава, свирка, повеќе информации наскоро

 • 27 Јули 2018 - 29 Јули 2018
 • Mото дом ЏИНКА
 • Планина Плачковица, Радовиш
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Организирате мото настан?

Доколку сакате вашиот настан да биде додаден во листата пополнете ја формата во продолжение: