GIVI TRK52N TREKKER

Се продава
Цена: 13.000 МКД Цената не е фиксна
Контакт 075260135

Опис (видлив во огласот)

Продавам GIVI куфер (top case) plastika-aluminium модел 

TRK52N TREKKER нов (2 месеци користен)  во одлична состојба

Локација

Скопје, Македонија

Коментари

Мото огласи

Реклами