ROYAL ENFIELD 500 CLASSIC CHROME

Се продава
Цена: 7.500 EUR Цената не е фиксна
Контакт Пламен 078257878

Опис (видлив во огласот)

Royal Enfield 500 Classic Chrome, ЕКСКЛУЗИВЕН МОДЕЛ, единствен на Балканот. ретро изглед, нов, регистриран, ИСКЛУЧИТЕЛНО ПОВОЛНО. Бонус - задно седиште. Има можност за попуст.

Детали

Вид Останато
Марка Aprilia
Модел classic 500 chrome
Зафатнина (cm3) 500
Година 2016
Километри 2000

Локација

Скопје, Македонија

Коментари

Мото огласи

Реклами