RSS
Скутеријада 2008 (12.10.2008)
Прв мото круг во чест на Димо Топал (09-10.08.2008)
Памука, Бугарија (08.08.2008)
Мото тура Мариово 2008 (23-25.05.2008)
Мото собир - Дојран (16-18.05.2008)
Мото Рели 2008 (06-08.09.2008)
Мото забава - GoBikers, Гостивар (28-29.06.2008)
Мото журка Струга 2008 (6-8.06.2008)
Летна Мото Убавица '08 - финале
Крводарителска акција
Картинг трка (11.10.2008)
Дедо Мраз на мотор (23.12.2008)
Белград - Car-Bike Show (15.03.2008)
IV International Bike Festival (13-14.06.2008)
EuroBiker во Скопје (14.05.2008)
63-то ФИМ Рели, Месина (Грција)
10 YEAR ANNIVESARY HILL PARTY (20-22.06.2008)
1. роденден на Motori.com.mk (13.09.2008)