3-та трка од Македонскиот шампионат во брзински мотоциклизам

На 1-ви септември во Плевен, Бугарија ќе се одржи третата и последна трка од Македонскиот шампионат во брзински мотоциклизам.

Повеќе информации следуваат наскоро.

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.