МК Мечки: Moto Rock Fest 2019

МК Мечки од Куманово го најави годинешниот „Moto Rock Fest 2019“.

moto rock fest 2019

MK Bears Macedonia so pomos na svoite podrzuvaci i prijateli, vo ramki na 500 godini od grad Kumanovo, organizira MOTO ROCK FEST 2019. Ako ste za dobra ROCK zurka , povelete na 28mi i 29.06.2019 , na parking platoto kaj gradskiot bazen, Kumanovo,....garantiranme dobar provod.

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.