Мото собир: МК Рисови - Прилеп 2019

936686 10152737122441579 6203006374671720107 n

10-от јубилеен мото собир на МК Рисови ќе се одржи на 24-ти август во Прилеп. Повеќе информации следуваат наскоро.

Благодарност!

Ви благодариме за тоа што споделувате содржини и го поддржувате нашиот веб сајт.