Топ содржини

По долгата пауза најголемиот циркуз на 2 тркала се врати во Британија, со одлични трки во трите класи.

Како што забележавме на претходната трка во Британија, на тројцата најбрзи им се приклучува и Redding.

Победи во сите 3 трки во Donington Park како најава за враќање на Турчинот во одбрана на титулата.