Најава за мото собирот на МК ЏИНКА Радовиш кој ќе се оддржи на 26,27,28/07/2019 г. (последен викенд во Јули). Повеќе детали наскоро.

 • 26 Јули 2019 - 28 Јули 2019
 • Клубски дом
 • Планина Плачковица
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Oваа година МК Конзули ќе го организира својот мото собир на 10-ти Август (Сабота).

 • 10 Август 2019 - 10 Август 2019
 • Сè уште непознато
 • Битола
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Повеќе информации наскоро.

 • 24 Август 2019 - 24 Август 2019
 • Сè уште непознато
 • Прилеп
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

На патеката Плевен во Бугарија ќе се одржи третата и последна трка од Македонскиот шампионат во брзински мотоциклизам.

 • 31 Август 2019 - 01 Септември 2019
 • Патека Плевен
 • Долна Митрополија, Бугарија
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

28-то Меѓународно Мото Рели - "Mакедонија - Независнот", ќе се одржи на целата територија на Р.Македонија, традиционално за денот на независноста 8-ми септември. 

 • 07 Септември 2019 - 09 Септември 2019
 • Република Македонија
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Организирате мото настан?

Доколку сакате вашиот настан да биде додаден во листата пополнете ја формата во продолжение: