Топ содржини

Мотоциклистичката федерација на Македонија го објави календарот на трки за 2020 година.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Компанијата Мото-Пром од Гевгелија од неодамна е нов дилер на брендот Кавасаки за Македонија.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Стартот на оваа година веќе ни навестува дека таа ќе биде многу интересна и возбудлива, особено за Motul. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.
Реклами