Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Многумина сметаат дека се построгите правила за емисија на штетни гасови ќе доведат до забавување на развојот но реалноста е сосема спротивна. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ако го користите интернетот за гледање на работи кои се поврзани со мотоциклите, а сигурно го правите тоа бидејќи сте тука, тогаш имате видено дел од ова видео.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

2 Ride Holding Group, компанијата сопственик на Shark, објави дека ја купиле италијанската компанија Nolan Group.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Мотоциклите би можеле да претрпат голема промена и не сум сигурен колку сме подготвени за тоа. Неколку држави, од кои добар дел се клучи за мотоциклизмот, во следните 10 до 20 години, планираат да ја забранат продажбата на нови модели кои ќе имаат мотори со внатрешно согорување (ICE).

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Бидете информирани за сите новости директно на вашата е-маил адреса
Реклами

Листа на мото настани