Топ содржини

Претставен во 2010 година, Super Ténéré и Super Ténéré ES се враќаат и во 2018 година носејќи ги сосебе сите оние карактеристики кои го направија овој мотоцикл толку успешен.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Прекумерната топлина може да влијае на вас и на вашиот мотоцикл. Еве неколку совети како да се заштитите додека возите некаде преку лето.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Денешниот превентивен мирен протест на скопските моторџии крена многу врева на социјалните мрежи, партиските мегафони на власта застанаа во одбрана, а опозиционерските во напад на градскиот татко. И едните и други згрешија.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.
Бидете информирани за сите новости директно на вашата е-маил адреса
Реклами