Легендата не запира тука. Како што најави во својот проштален говор, големиот Rossi е тркач во крвта и ќе продолжи со натпреварувањето, овој пат на 4 тркала.

Асоцијацијата Железен задник или оригинално именувана Iron Butt Association е организација посветена на безбедни и долги патувања со мотор. Глобално има повеќе од 75.000 членови, а оваа есен, го доби и првиот член од Македонија.

Минатата недела Брет Ткакс, познат инструктор и јутјубер објави видео на тема lane splitting или lane filtering, што ако се обидеме да го преведеме ќе дојде како возење меѓу ленти. Еве го видеото подолу а под него следува листа на 5 автомобили од кои треба да се пазите кога возите токму така, меѓу ленти. 

Повеќе артикли...

Листа на мото настани

Мото клубот No Limit поканува на мото собир на 20 август во Маврово. 

  • 20 Август 2022 - 20 Август 2022
  • Ратрак Маврово

Ноќни Волци Балкан: Интернационален мото собир.

  • 09 Јули 2022 - 09 Јули 2022

Најава за мото собирот на МК ЏИНКА Радовиш кој ќе се оддржи на 29/30/31 јули 2022 година. Повеќе детали наскоро.

  • 29 Јули 2022 - 31 Јули 2022
  • Клубски дом
  • Планина Плачковица