Топ содржини

Краток осврт на гумите ContiSportAttack 3 од страна на motorcyclenews.com

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Со оглед на тоа дека на саемите за мотоцикли доминираат модели чија цена изнесува околу 10 000 евра, SWM RS300R чија што цена изнесува 5500 евра во Максима, ни доаѓа како пријатна промена.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Македонските огласи за мотори се полни со забавни огласи. Секој го цени своето, а туѓото го плука, па така после неколку дена разгледување дојдовме до следниот заклучок:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.
Бидете информирани за сите новости директно на вашата е-маил адреса
Реклами