Кон крајот на минатиот месец ја имавме честа и задоволството да бидеме дел од првото европско демо возење организирано за медиумите од страна на CFMOTO Франција. 

Не баш секој ден на тајмлајн ти поминуваат слики од некој што рачно изработува кациги, особено не тука во Скопје, Македонија. 

Компанијата Ауто Трејд (Auto Trade) е единствениот 3S Дилер на Honda за нашиот пазар.

По долгата пауза најголемиот циркуз на 2 тркала се врати во Британија, со одлични трки во трите класи.

Како што забележавме на претходната трка во Британија, на тројцата најбрзи им се приклучува и Redding.

Победи во сите 3 трки во Donington Park како најава за враќање на Турчинот во одбрана на титулата.

Како што најавив во воведниот текст за Moto Morini го возевме нивниот X-CAPE, мотор кој заслужува внимание. 

Еден од најтрофејните наши возачи, Христијан Бузалковски со малку повеќе мака ама на крај успеа да ја направи својата #ТОП3 листа.  

Понеделник, убав ден да започнеме со една нова содржина, нова серија интервјуа со локални мото јунаци! 

Колку ти троши моторот?

Каков бензин користиш?
95     98 (100)

Ставаш бензин за
ден.

Со нив поминуваш
км.

0

Л./100км

Цена на бензинот (25.03.2022):

95 = 82 ден.
98 = 84 ден.