Големиот турер беше претставен локално пред неколку години и до сега се произведуваше само за потребите на кинеската полиција. По се изгледа сега е спремен за да дојде и во Европа. 

Минатата недела Ducati ja објави својата нова програма наречена Ducati Unica преку која им овозможува на купувачите да си ги персонализираат своите нови мотори, директно во фабрика во Болоња. 

Листа на мото настани

Мото клубот No Limit поканува на мото собир на 20 август во Маврово. 

  • 20 Август 2022 - 20 Август 2022
  • Ратрак Маврово

Ноќни Волци Балкан: Интернационален мото собир.

  • 09 Јули 2022 - 09 Јули 2022

Најава за мото собирот на МК ЏИНКА Радовиш кој ќе се оддржи на 29/30/31 јули 2022 година. Повеќе детали наскоро.

  • 29 Јули 2022 - 31 Јули 2022
  • Клубски дом
  • Планина Плачковица